Saturday, 16 June 2012

selamat hari bapa!

assalamualaikum..

Hari bapa tahun ini adalah 17 jun 2012 hari ahad..even tak pernah ucap selamat hari bapa kat aboh, saya tekad nak wish kat aboh esok. walaupon aboh pendiam dan tak banyak cakap  tapi saya tahu abah tetap sayangkan anak-anak dia..td aboh call.hehe mesti rindu kt i ler teww.haha anyway, saya nak ucapkan SELAMAT HARI BAPA kepada aboh saya yang tersayang. JAMALUDIN IDRIS, angah sayang abah!

terima kasih kerana memberi kasih sayang kpd anak-anakmu..







Aku tiada apa yang dapat kuberikan pada ayahku melainkan hanya ucapan Selamat Hari Ayah dan kasih sayang yang ditunjukkan. Itupun belum cukup. Tapi aku berusaha.

Selamat Hari Ayah untuk semua yang bergelar ayah.

Untuk abah....Pujaan Hati



Friday, 15 June 2012

hati tak tenang

Assalamualaikum.

semua orang pernah buat silap dalam dunia ni kan,boleh ke kite maafkan dia even die wat kesalahan yang besar sangat..ermm tulah.macam-macam masalah.tabahkan hatiku ya allah..stay fokussss!


kita pernah melukai dan dilukai
kita pernah dilukai dan mungkin pernah melukai 
tp kerana itu kita belajar tentang bagaimana cara
menghargai,menerima, berkorban dan memerhatikan.
kita pernah dibohongi,dan mungkin pernah membohongi tapi dr itu 
kita belaja erti diri meminta maaf dan memberi maaf.
setiap waktu yang telah dihabiskan dlm hidup ini,tidak akan berulang kembali
namun ada satu hal yang masih ttap bisa kita lakukan iaitu
BELAJAR dari masa lalu untuk hari esok yang lebih baik
HIDUP ADALAH PROSES,HIDUP ADALAH BELAJAR
tanpa ada batas umur
tanpa ada kata tua
jatuh berdiri lagi
kalah mencuba lagi
gagal bangkit lagi
sampai ALLAH memanggil
"waktunya pulang"



mood: tak tenteram



Thursday, 14 June 2012

tabahkan hatiku Ya Allah

Assalamualaikum.lame tak up date blog.fikiran tgh kacau,macam-macam bende fikir.oh lupe,sekarang musim exam so,tidur mmg tak pernah cukup,stresss tahap cipanzzzzz!!(overrr~bajet best student)haha
jom kite layann lagu lah.insap insaf sikit,